cliq up - straight on the wall
logo


 

Personuppgiftspolicy

Cliq Solutions värnar om din personliga integritet och strävar alltid att hålla en hög nivå av dataskydd. Vi säljer aldrig dina personuppgifter vidare till ett annat företag. I denna policy får du information om vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi gör det, dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.

För kunder registrerar vi namn, kontaktuppgifter (adress, e-post, telefonnummer), betalningshistorik, köpinformation (vilken vara som beställts och leveransadress), användaruppgifter för Mina sidor. Dessa uppgifter samlas in för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden enligt köpeavtalet. Vi lagrar uppgifterna till dess att kundkontot Mina sidor raderas. Detta kan antingen ske manuellt på kundens begäran eller automatiskt pga inaktivitet under en period om 36 månader.

Du har enligt dataskyddsförordningen (GDPR) rätt att begära utdrag ur vårt register om dina uppgifter, samt få dessa rättade om de är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. Du har även rätt att kontakta Datainspektionen om du har klagomål kring vår hantering av personuppgifter.

Personuppgiftsansvarig är Cliq Solutions AB, org nr 559143-0524, med adress Stora Säby Gård, 184 42 Åkersberga.

Cookies

En cookie (webbkaka) är en liten textfil som sparas i din webbläsare när du besöker en webbplats. Cookies används på de flesta webbplatser för att säkerställa funktioner och underlätta för besökaren. Det finns två sorter: den ena sparar en fil under en längre tid på din dator och den andra (session cookie) används temporärt och försvinner när du stänger din webbläsare.

Cliq Solutions använder endast tillfälliga webbkakor, sk session cookies, i vår e-handel när den är lanserad. Dessa är nödvändiga för att spara och lägga produkter i varukorgen. Informationen raderas när du stänger webbläsaren.

Vill du stänga av användningen av cookies gör du det i din webbläsare, men då kommer inte vår varukorg att fungera. Självklart kan vi hantera beställningar manuellt, men det kan påverka leveranstid och leveransinfo.

 

Cliq Solutions AB • Stora Säby Gård
184 42 ÅKERSBERGA • e-post

 

Cliq Solutions AB • Stora Säby Gård • 184 42 ÅKERSBERGA • e-post